Press releases

april 4, 2024

IVC Evidensia tar in Reqtest för att kvalitetssäkra sina IT-projekt

IVC Evidensia, en global ledare inom veterinärvård, har valt Reqtest som sin krav- och testverktyg för att kvalitetssäkra sina IT-projekt och förvaltning. Partnerskapet ligger helt i linje med Evidensias drivkraft att leverera kvalitativa tjänster samt investera i sina system, organisation och personal för att säkerställa att de uppnår sitt syfte; friska djur, nöjda djurägare.

IVC Evidensia växer snabbt och letar efter verktyg som kan hjälpa till att förbättra effektiviteten och stödet till sina 2500 kliniker som finns i över 20 länder. Att tillhandahålla effektiv testhantering och ett globalt verktyg för att stödja verksamheten är en nyckelfaktor för att säkerställa kvaliteten i de produkter och tjänster bolaget investerar i.

Nikki Fitzell, Head of Testing på IVC Evidensia, är nöjd över valet av Reqtest:

– IVC Evidensia har valt Reqtest efter en noggrann utvärdering. Vi lägger särskilt stor vikt vid verktygets förmåga att stötta hela projektets livscykel, från krav till bugghantering, antingen som ett fristående verktyg eller genom integration med andra verktyg. Det ger oss flexibilitet att använda verktyget för både små och storskaliga projekt. Vi upplever dessutom att Reqtest-teamet är ett stort stöd i att både komma igång med verktyget och att uppnå vårt mål att arbeta fram en enhetlig testmetodik.

Henrik Andreasson, VD för Reqtest, är positiv till partnerskapet och övertygad om att IVC Evidensia har vad som krävs för att lyckas med sin digitala transformation:

– Vi är mycket stolta över att samarbeta med IVC Evidensia som ligger i framkant när det kommer till veterinärbranschen. Förutom att samarbetet stärker vår position på den brittiska och europeiska marknaden är detta också ett viktigt steg mot vårt mål att hjälpa framstående bolag, såsom IVC Evidensia, att kvalitetssäkra sina IT-projekt och i förlängningen säkerställa en sömlös och säker digital transformation.

Om IVC Evidensia:

IVC Evidensia är en ledande leverantör av veterinärvård med över 2500 kliniker utspridda i 20 länder. Med ett nätverk av moderna kliniker och ett team av kunniga veterinärer och anställda är IVC Evidensia investerad i att erbjuda de högsta standarderna inom djurhälsa.

Om Reqtest:

Reqtest är en globalt erkänd leverantör av programtestning och kvalitetssäkring med över 13000 användare i 30 länder. Med Reqtests plattform är det lättare än någonsin att hantera krav, utföra grundlig programtestning och spåra buggar i dina IT-projekt.

Dela inlägget