Vi hjälper organisationer att digitaliseras

Reqtest är Nordens ledande verktyg för att implementera, förvalta och standardisera IT-projekt. Vår vision är att varje företag och organisation ska bli framgångsrik i sin digitalisering för att kunna framtidssäkra verksamheten.

Våra kunder kommer från alla branscher –

gemensamt är att de vill lyckas med sin digitalisering

13K+

användare

300+

kunder

30+

länder

Gör som våra kunder  – sätt verksamheten i förarsätet

Majoriteten av alla större digitaliseringsprojekt går över budget, tar för lång tid och skapar inte tillräckligt stort värde för organisationen. En stor orsak till detta är att digitalisering ses som IT-avdelningens ansvar, snarare än verksamhetens.

Så tänker inte våra kunder.

De har förstått att verksamheten behöver sitta i förarsätet för att organisationen ska lyckas med sin digitala transformation. Därför använder de ett stödverktyg som verksamheten förstår och som gör det enkelt att engagera medarbetarna.

Vår lösning

Vår historia

(2009-2019)

Ett verktyg för test och krav

Reqtest startade som ett renodlat verktyg för att jobba med krav och tester i stora och komplicerade implementationsprojekt. Plattformen gjordes så användarvänlig att användare från hela organisationen kan involveras i testningen av ett system.

(2020-nutid)

Standardisera & skala upp

Under åren såg vi ett tydligt behov hos våra kunder av att kunna effektivisera sina implementationer. Därför gjorde vi det möjligt att standardisera och skala upp IT-projekten. Dessutom utökade vi teamet med seniora rådgivare som stöttar dig genom hela processen.

Om Reqtest

Reqtest grundades 2009, och är sedan 2021 en del av Nordtech-gruppen. Vårt SaaS-verktyg har fram till idag hjälpt hundratals verksamheter att ta kontroll över och lyckas i sina digitala affärsprojekt. Vi är stolta över att en fjärdedel av Sveriges största organisationer är kunder hos oss.

  1. Svensk support och rådgivning
  2. Huvudkontor i Stockholm
  3. Data lagrad i Sverige

4.5/5 – Capterra.com

”I Reqtest har jag övergripande affärsprocesser och strukturer implementerat från start, men även full funktionalitet för det operativa arbetet.”

Thomas Ljung

VD, Pemab

Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång

Ta reda på varför +300 organisationer föredrar Reqtest för sina IT-projekt och systemförvaltning. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

  1. Dedikerad Senior Customer Success Manager
  2. Kompatibel med ISO/IEC 27001
  3. All data lagras i Sverige
Kundcase, därför älskar våra kunder oss
Case

Varför våra kunder älskar oss

Läs mer
Vår lösning
Lösning

Så fungerar vår lösning

Läs mer
I vår blogg skriver vi om digitalisering
Blogg

Lär dig mer om digitalisering

Läs mer