Company

June 16, 2017

QTEMA och ReQtest ingår partnerskap

QTEMA har inlett ett samarbete med ReQtest där QTEMAs konsulter utbildas till certifierade ReQtest-coacher.

QTEMA har inlett ett samarbete med ReQtest där QTEMAs konsulter utbildas till certifierade ReQtest-coacher. Konsulternas höga kompetens inom krav och test, i kombination med djup kunskap om ReQtest ger QTEMA ett starkt erbjudande till nya och befintliga kunder med höga förväntningar på en professionell krav- och testprocess med tillhörande verktygsstöd.

”För oss är det ett naturligt steg att samarbeta med QTEMA som har mångårig expertis inom test- och kravhantering. Kombinationen med verktygskunskap i ReQtest och specialistkonsulter gör att kunden får ett riktigt starkt värdeerbjudande i alla aspekter av processen”, säger Mazyar Salh, marknads- och försäljningschef på ReQtest AB.

”Vi på QTEMA kan konstatera att ReQtest är ett modernt, stabilt och lättanvänt verktyg som stödjer modern och effektiv krav- och testhantering. ReQtest utgör ett utomordentligt bra verktygsstöd till våra konsulter. Vi stöter ofta på verktyget hos våra kunder och vi vet att det hjälper dem genom ökad struktur och spårbarhet samt att det ger en tydlig helhetsbild”, säger Anita Roll, VD på QTEMA Sverige AB.[/text-with-icon][vc_column_text]ReQtest AB utvecklar och levererar det molnbaserade verktyget ReQtest för krav, test och ärendehantering. ReQtest är idag Sveriges största och snabbast växande verktyg för krav och test med en genomsnittlig tillväxt senaste 3 åren på 15 %. Några av ReQtest kunder idag är Skanska, Scania, Arbetsförmedlingen, SJ och Coop. ReQtest finns representerat i 15 länder.

QTEMA Sverige AB är ett välrenommerat konsultföretag som arbetat med krav och test i 3 decennier. Vi tillhandahåller tjänster och utbildningar runt kravställning och test vilka alla leder till att våra kunder får driftssäkra och funktionella IT- och informationssystem. Några av QTEMAs kunder i dag är Wasa Kredit, Vattenfall, Riksdagsförvaltningen samt Bolagsverket.

Share article