Lyckas med införandet av ditt nya system

Just nu får ni som kommunalt bostadsbolag ett attraktivt paketpris med extra rådgivning inkluderat när du nyttjar Reqtest i ert systeminförande.

Gör som dina branschkollegor

För att lyckas med ditt systeminförande behöver du kunna hantera krav, test och buggar på ett effektivt sätt. Genom att använda Reqtest får du koll på vad du beställt, att systemet fungerar som det är tänkt och kan enkelt återkoppla fel och brister till din leverantör. 

Bolag som inte använder Reqtest faller ofta tillbaka på Excel, mail och Word för att säkerställa kvalitet i projektet. Dessutom lämnar de över allt ansvar till leverantören. Det slutar ofta med att projektet blir försenat, dyrare än tänkt eller att systemet inte fungerar som det ska.

Gör som dina branschkollegor – använd Reqtest för att ta kontroll över ert nya system.

Vill du veta mer om paketet och hur din organisation kan nyttja Reqtest?

Boka ett förutsättningslöst möte med mig!

Jag heter Tobias Jansson och jobbar som senior rådgivare på Reqtest. Jag har stöttat flera IT-projekt i fastighetsbranschen och delar gärna med mig av mina erfarenheter. Under mötet ger jag konkreta råd kring vad ni behöver tänka på inför systeminförandet och berättar hur dina branschkollegor nyttjat Reqtest för att genomföra ett framgångsrikt projekt.


Reqtest är Nordens ledande stödverktyg

för kvalitetssäkring av IT-projekt

13K

användare

300

kunder

30

länder

Kundcase

Vad säger våra kunder?

Läs mer
Vår vision
Om oss

Vilka är Reqtest?

Läs mer
Anpassa verktyget till era processer
Webbinarier

Se våra inspelade webbinarier

Läs mer